В театрі у контакті

Ох і здивувала мене вчорашня театральна картина! Львівські актори показали справжнє життя без пафосу і зайвих слів. Хто був, зрозуміє про що я. Після «Ромео і Джульєти. Кінець листопада» не можеш не думати про вічні проблеми, серед яких найперша то ЛЮБОВ. Тут захоплення, замилування і звісно ж сльози.

Але було й обурення… до милої юної особи!!! Переді мною сиділа елегантна дівчина, яка майже усю виставу «просиділа» в соціальній мережі ВК. Вищий пілотаж вихованості і смаку. Їй було не до сцени. Там хтось писав повідомлення. Не хочу здатися заядливою бабою, але це кінець сакральності і прірва профану.

18 коментарів

Лілія Шутяк
Ви не повірите: нещодавно була в кінотеатрі на звичайному бойовику. Поруч сидів хлопець, який не вилазив з Фейсбуку. Навіщо тоді було йти в кіно???
Олег Тудан
Мне кажется, это невежественно — заглядывать через плечо постороннего человека, что в театре, что в троллейбусе.
Олег Герман
Цього разу я цілком погоджуюся з паном Туданом. Жіночки, прийшовши у кінотеатр, бачать всіх, хто чим і де займається (і, можливо, з ким й про що переписується), а потім приходять додому і дані результатів спостережень публікують в інтернеті (добре, хоч імена не вказують)).
Цілком логічне запитання: хіба такі люди вихованіші?..
Лілія Шутяк
Важко не звернути увагу, коли просто перед вами сидить величезний лобуряка і світить екраном у цілковитій темряві!!!
Олег Герман
«в світі ще багато неймовірного», але не все варте уваги…
Лілія Шутяк
То встань і піди з кінотеатру чи театру! Навіщо даремне витрачати час?
Олег Герман
То чого Ви так не зробили?)
Єлена Малиновська
Ну ви й оксюморонна особистість)))))))
Лілія Шутяк
А чого Я мала йти з кінотеатру? Це ж не я сиділа в соцмережах)))
Олег Герман
З тієї причини, що ми обоє некоректно сформулювали коментарі, але увагу Ви звернули лише на мій))
Знову ж таки ситуація в кінотеатрі…
Єлена Малиновська
Шановний, у мене таке враження, що ви не читаєте тексти. А відразу вставляєте своє «ФЕ». То теж добре, бо ви тренуєте швидкість набору тексту. Але хочу ВАМ пояснити, що не всіх бачать «жіночки», а тільки тих хто креативно псує творчу атмосферу. Ви розумієте мене? Чи вам в кайф інтернет-залежність?
Олег Герман
Я вів до того, що Ваш вчинок не набагато порядніший, а Ви в підтвердження моїх здогадів почали оцінювати мої особистісні характеристики)) При чому інтернет-залежність, також не до кінця зрозуміло, але якщо я вже «оксюморонна» особистість, то це не найбільший мій недолік)) Тільки я чомусь не звертаю посилену увагу на «креативщиків»… Що стосується моїх віршів «Графоман» і «Сучасна „поезія“», то це швидше вийняток у моїй творчості і є своєрідною відповіддю на закиди в мою сторону і стосуються обмеженого кола осіб, у даному випадку «поетів»… Прочитавши інші мої дописи, Ви навряд чи знайдете щось суперечливе…
Далі, з таким самим успіхом можна описувати всі випадки невігластва, які ми кожного дня бачимо вдосталь, але яка цінність таких дописів?..

З розумінням, Олег
Єлена Малиновська
Відповідь я вам написала на рахунок коментаря-поради піти з театру.Про вашу творчість і особистісні характеристики не зазначалося.

Олег Герман
«Ну ви й оксюморонна особистість)))))))» (с)
Про що ж тоді тут зазначалося, як не про особистісні характеристики?
Чому Ви не бачили моїх дописів про «наглих» людей, які мені з якоїсь причини не сподобались? Чи не тому, що таких немає? І врешті, яким генієм психології треба бути, щоб, не будучи знайомим особисто, зробити такий висновок про людину?
Єлена Малиновська
Господин Олег, я не заглядываю. Мне свет телефона не нравится в театре и наглость. Вот и все!!!
Олег Тудан
а что в этом наглого? Девушка ж не разговаривала по телефону в зале.
Єлена Малиновська
Якби ви були присутні тоді в театрі, то зрозуміли б чому таке твердження.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте