Там де варто жити, важко зберегти нерви і гроші

Перше березня, у календарі пасажирів міжміських маршруток, стало днем матюків. З цього дня вартість проїздку, таки збільшили на 10-15%. Саме так з початком весни, вирішив привітати буковинців губернатор. Бо саме його рукою підписане відповідне розпорядження. До цього, сердешні перевізники, не раз клянчили про підвищення проїзду. Але ж, не було слушного моменту. То одні вибори, то інші. Навіщо гнівити люд? А зараз, жодних вистав за участі масовки, не очікується. Тож саме час покращень. Якихось попереджень, про нову тарифікацію люди звісно ж в очі не бачили. Зате тепер в усіх автобусах, красується нова сітка цін. На обурення і не цензурну лексику, водії тільки плечима знизують: «Це не ми. Так сказали. А не подобається, то й не їдьте». Що тут ще додати?

І «проковтнути» таке підвищення, ще можна було б спокійно, якби перевезення стали кращими, а водії вихованішими. Але не тут, то було. Керманичі продовжують палити за кермом, розмовляти по телефону, слухати свою улюблену музику на повну котушку і вступати в конфлікт, з тими, хто їх годує.

В Чернівецькій ОДА кажуть, що пишіть скарги і ми їх розглянемо. Чи є зміст далі розповідати про те, скільки таких скарг «розглянуто і вирішено»?

4 коментарі

Сергій Воронцов
Не огорчайтесь, товарищ Малиновская. Тут можно прописать два лекарства: или философское спокойствие, или лимузин
Маріанна Антонюк
ой як багато ком… Я за ними зміст втратила...)
Віктор Довганич
Люблю дівчат з почуттям гумору!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте