Пост для тих, у кого є кілька гривень і відкрите серце

Попрошу всіх, хто читає цей пост бодай на секунду відвести погляд від монітора і подивитися на свій будинок, квартиру… Тим у кого рідна хата далеко, відтворити її образ у своїй свідомості… Впевнена, що більшості з нас надзвичайно приємно повертатися до отчого дому (навіть подумки). Туди де народилися і виросли, туди де нас завжди чекають дорогі люди і дитячі фотографії… Кожен будинок як живий свідок історії пам'ятає не менше, ніж його господарі. Саме тому нас завжди тягне додому, як магнітом.

І стає страшно навіть від думки, що на місці хати когось зустріне згарище… Така біда спіткала чернівецьку журналістку 5-го каналу Олю Паламарюк та її сім'ю. Цій щирій дівчині, справжньому професіоналу своєї справи, вкрай необхідна ваша допомога. Оскільки навіть ціною великих зусиль пожежники не змогли врятувати її будинок. Саме тому ми — читачі, слухачі, глядачі, журналісти, студенти...  просто зобов'язані допомогти у цій складній ситуації. Звісно ми не маємо шалених доходів. Але ж кілька гривень і відкрите серце у нас Є!

 Далі пряма мова.

Оля Паламарюк журналістка 5-го каналу www.facebook.com/olya.palamaryuk

«Дуже рідко когось про щось прошу. Але тепер мені просто необхідна допомога. У мене згорів будинок у Берегометі. ПОВНІСТЮ. Документи, гроші, меблі… все… Ми залишились на вулиці, без нічого! Через сусідів, у яких зайнялись сухі дрова, вогонь перекинувся на наш будинок. Так як у них хата цегляна, то вона залишилась, майже, неушкоджена. А у нас згоріло все. Пожежники гасили вогонь 23 години! Закінчили тільки півгодини тому. Куди мають подітись мої батьки — невідомо! Я прошу вас, допоможіть нам, будь ласка. Ось рахунок в Приватбанку, на який можна перерахувати гроші: 5168757200033217

Ми будемо вдячні кожній копійці, а Бог, повірте, оцінить вашу доброту! Це дуже важко… залишитись сам-на-сам з бідою, без грошей в кишені і без даху над головою… Дай Боже, аби ніхто із вас ніколи не опинився у такій ситуації...»


Р.S. Ті хто не любить банки і не знає, як там відкриваються двері, здавайте гроші кореспонденту «Молодого буковинця» Миколі Кобилюку. http://www.facebook.com/kobylyuks

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте